Je kunt al je gegevens op elk moment meenemen, en je account zelf verwijderen.
Al je gegevens exporteren
- Ga naar Instellingen › Gegevens en account. In de iPhone- en Android-app staat het op het tabblad Instellingen.
- Klik onder Exporteer je gegevens op Exporteer gegevens.
- We mailen je een downloadlink zodra de export klaar is. Die staat ook in Instellingen, met Download.
Het zip-bestand bevat je vergaderingen, transcripten, verslagen en andere gegevens als JSON, plus je opnames. De link werkt 7 dagen. Iedereen met de link kan je gegevens downloaden, dus stuur de e-mail niet door.
Wil je in plaats daarvan één transcript of verslag exporteren, zie dan Een transcript bewerken en exporteren en Verslagen en sjablonen.
Je account verwijderen
- Ga naar Instellingen › Gegevens en account en klik op Verwijder account.
- Bekijk het overzicht van wat er wordt verwijderd. Wil je eerst een kopie? Exporteer je gegevens vanuit hetzelfde venster.
- Typ ter bevestiging je e-mailadres en klik op Verwijder mijn account.
Wat er daarna gebeurt
- Meteen: je wordt overal uitgelogd en je account wordt geblokkeerd. Mensen met wie je vergaderingen deelde, verliezen de toegang.
- Binnen 7 dagen: van gedachten veranderd? Gebruik Herstel mijn account in de e-mail die we je sturen. Alles komt terug zoals het was.
- Na 7 dagen: je account en alles erin worden definitief verwijderd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Back-ups worden daarna binnen 14 dagen verwijderd.
Vergaderingen die anderen met je deelden, zijn van hen: die blijven, jij verliest alleen de toegang. Een Pro-abonnement stopt als je account definitief is verwijderd, zonder terugbetaling.
Beheerd door een organisatie?
Dan zie je Verwijder account niet: de beheerders van je organisatie verwijderen accounts. Vraag het een van hen.
Kun je niet meer inloggen?
Mail hello@notulist.io vanaf het e-mailadres van je Notulist-account en vraag ons het account te verwijderen. We antwoorden naar dat adres en vragen je om te bevestigen. Zie ook Privacy en beveiliging.