Keď pripojíte svoj kalendár, Notulist bude vedieť, ktoré stretnutie nahrávate. Nahrávka prevezme názov stretnutia a pozvaní účastníci pomôžu rozpoznať rečníkov.

Pripojenie kalendára

  1. Vo webovej aplikácii prejdite do Nastavenia › Integrácie › Kalendáre. V aplikáciách pre iPhone, Android, Mac a Windows otvorte Nastavenia a prejdite do časti Kalendáre.
  2. Kliknite na Pripojiť Microsoft 365 alebo Pripojiť Google.
  3. Prihláste sa daným účtom a povoľte prístup. Prístup ku kalendáru nechajte zaškrtnutý.

Môžete pripojiť viac ako jeden kalendár. Pri pracovnom účte od Microsoftu sa môže zobraziť hlásenie „Správca vašej organizácie musí schváliť Notulist, kým budete môcť pripojiť tento kalendár“. V takom prípade musí Notulist najprv schváliť váš správca IT.

Na čo ho Notulist používa

  • Nadchádzajúce: Domov zobrazuje dnešné a zajtrajšie stretnutia, každé s tlačidlom Nahrávať.
  • Počas nahrávania: stretnutie, ktoré práve prebieha, sa vyberie automaticky. Nahrávka dostane jeho názov a vie, kto bol pozvaný.
  • Potom: keď nahrávka ešte nie je prepojená, Notulist sa môže opýtať „Je to …?“ s možnosťami Prepojiť a Nie táto. Pri stretnutí môžete tiež použiť Zmeniť udalosť alebo Zrušiť prepojenie. Pri stretnutí, ktoré bolo neskôr zrušené, sa zobrazí Zrušené vo vašom kalendári.
  • Rečníci a úlohy: pozvaní účastníci sa navrhnú ako rečníci a pomáhajú priradiť úlohy správnym ľuďom. Pozrite si Rečníci a kto čo povedal.
  • Série: stretnutia opakujúcej sa udalosti sa zoskupia do série so všetkými stretnutiami a úlohami na jednej stránke. Pozrite si Série stretnutí.

Čo Notulist číta

Notulist váš kalendár iba číta: nikdy nevytvára, nemení ani neodstraňuje udalosti. Synchronizuje udalosti od 7 dní dozadu po 14 dní dopredu. Pri účte Google sa číta iba váš primárny kalendár.

Správa kalendárov

  • Na webe môžete pri kalendári upraviť polia Názov a Farba.
  • Ak sa zobrazí hlásenie „Notulist stratil prístup k tomuto kalendáru“, kliknite na Znova pripojiť, aby sa kalendár naďalej synchronizoval.
  • Tlačidlo Odpojiť kalendár odstráni. Stretnutia si ponechajú poznámky, ale stratia prepojenie s udalosťou.

Viac o tom, ako sa narába s údajmi z kalendára, nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.