Ședințele tale îți aparțin. Acest articol rezumă cum ne asigurăm de asta; detaliile se găsesc în politica noastră de confidențialitate.

Unde sunt procesate datele tale

Ședințele tale sunt stocate și procesate în UE, cu o singură excepție: cu modelul de transcriere Global, cel implicit, sunetul este transcris în Statele Unite. Alege modelul UE ca să păstrezi și transcrierea în UE.

  • Stocare: sunetul, transcrierile și rapoartele sunt stocate în UE, la Scaleway, în Amsterdam, și sunt criptate în repaus. Toate conexiunile sunt și ele criptate.
  • Transcriere: cu Global, ElevenLabs transcrie sunetul în Statele Unite, cu garanțiile descrise în politica de confidențialitate. Cu UE, Soniox îl transcrie în UE și șterge sunetul și transcrierea imediat ce am primit transcrierea.
  • Rapoartele, întrebările, sugestiile și căutarea după sens: rulează pe Microsoft Azure, în UE.
  • Apeluri telefonice: Sinch, o companie suedeză, răspunde la numărul Notulist și trimite sunetul direct către serverele noastre. Sinch nu păstrează nicio înregistrare. Vezi Înregistrează apeluri telefonice.

Transcriere Global sau UE

Global oferă cele mai precise transcrieri. UE este puțin mai puțin precis și diferă în încă două privințe:

  • Nu notează etichete de sunet, cum ar fi (râsete).
  • Deosebește cel mult 15 vorbitori.

Ca să alegi, mergi la Setări › Ședințe › Model de transcriere, în aplicația web sau în aplicațiile pentru iPhone și Android. Alegerea ta se aplică tuturor ședințelor transcrise de atunci încolo, indiferent de aplicația cu care înregistrezi sau încarci. Ședințele deja transcrise nu se schimbă; cele de dinainte să poți alege au fost transcrise cu Global.

Cu Team, proprietarii și administratorii decid acest lucru pentru întreaga organizație, în fila General a paginii Organizație: Membrii aleg singuri (implicit), Mereu Global sau Mereu UE.

Cât timp este păstrat sunetul

Implicit, Notulist păstrează sunetul unei ședințe cât timp există ședința. În Setări › Ședințe › Păstrarea sunetului, în aplicația web sau în aplicații, poți alege în schimb ca acesta să fie șters:

  • după 90, 30 sau 7 zile, socotite de la adăugarea ședinței în Notulist;
  • imediat după transcriere. Dacă transcrierea eșuează, sunetul rămâne 7 zile, ca să poți încerca din nou.

Se șterge doar sunetul: transcrierea, rapoartele, sarcinile și tot restul rămân, dar nu mai poți reda înregistrarea. Un termen mai scurt se aplică și ședințelor pe care le ai deja; Notulist îți spune mai întâi câte dintre ele își vor pierde imediat sunetul. Ca să ștergi sunetul unei singure ședințe, alege Șterge sunetul din meniul ședinței. Sunetul șters mai rămâne în copiile noastre de rezervă încă 14 zile, apoi dispare și de acolo.

Cu Team, proprietarii și administratorii pot stabili o durată maximă în fila General a paginii Organizație. Membrii pot alege în continuare un termen mai scurt, dar nu unul mai lung.

Ce nu facem niciodată

  • Nu îți vindem niciodată datele și nu le folosim pentru publicitate.
  • Nu folosim ședințele tale pentru a antrena modele AI și, conform condițiilor lor pentru clienții business, nici furnizorii noștri de AI nu o fac.
  • Notulist deosebește vorbitorii pe baza conversației. Nu creează amprente vocale și nu recunoaște pe nimeni după voce.
  • Personalul nostru nu se uită la conținutul ședințelor tale, decât dacă ceri explicit acest lucru pentru o anumită întrebare de asistență sau dacă legea o impune.

Conectarea

Te conectezi cu Microsoft, Google sau Apple ori cu un cod pe care ți-l trimitem pe e-mail, așa că nu stocăm parole. Un cod funcționează o singură dată, timp de 10 minute, și păstrăm doar o formă codificată a lui. Sesiunile sunt de scurtă durată și se reînnoiesc. O organizație poate alege care dintre aceste metode de conectare le pot folosi membrii săi.

Cine îți poate vedea ședințele

  • Tu, și nimeni altcineva, dacă nu partajezi.
  • Persoanele cu care partajezi, asociindu-le cu un vorbitor. Primesc acces doar în citire, iar tu li-l poți retrage oricând. Vezi Partajează o ședință.
  • Administratorii organizației tale văd doar utilizarea, cum ar fi numărul de ședințe și de ore, niciodată titluri sau conținut.
  • Aplicațiile pe care le conectezi chiar tu, precum Claude sau ChatGPT, până când le deconectezi. Vezi Folosește Notulist în Claude, ChatGPT și Siri.

Calendarul tău este doar citit, niciodată modificat. Vezi Conectează-ți calendarul.

Datele tale, alegerea ta

Poți exporta oricând totul ca fișier zip și îți poți șterge contul, cu 7 zile la dispoziție ca să te răzgândești. Vezi Exportă-ți datele sau șterge-ți contul.

Anunță pe toată lumea când înregistrezi o ședință: ești responsabil pentru înregistrările pe care le faci. Citește condițiile noastre.

Ai întrebări despre confidențialitate sau o problemă de securitate? Scrie-ne la hello@notulist.io.