Dine møder er private: kun du kan se dem. Du deler et møde ved at knytte en person med en Notulist-konto til en taler i mødet, og du bestemmer for hver person, om der deles noget.
Del med en, der var med
- Tildel taleren til personen i mødets panel Talere. Deres e-mailadresse skal være den, der hører til deres Notulist-konto. I en organisation kan du vælge kolleger under Kolleger.
- Da personen har en konto, spørger Notulist, om du vil dele møder med dem. Der er tre valg:
- Del ikke: der deles ikke noget. Du kan ændre det senere på personens side.
- Dette møde og nyere: ældre møder forbliver private. På personens side hedder dette valg Kun nye møder.
- Alle møder, også ældre: alle møder, hvor du tagger personen, også tidligere møder.
- Klik på Bekræft.
Dit valg gælder alle møder, hvor du tagger personen som taler. Du kan kun dele med personer, der har en Notulist-konto.
Hvad de får
De får skrivebeskyttet adgang til mødet, inklusive transskription, rapporter og lyd. De kan læse, lytte og eksportere, men ikke redigere. På deres liste vises mødet som Delt af dig.
De får også en e-mail med et link, medmindre de har slået Send mig en e-mail, når et møde deles med mig fra under Indstillinger › Notifikationer. Deles flere møder på én gang, samles de i én e-mail.
Under mødets Detaljer kan du se, hvem det er Delt med.
Fjern adgang
- Fra alle møder: Åbn personen under Personer, og vælg Del ikke under Deling. De mister adgangen med det samme. Vælger du Kun nye møder, mister de adgangen til de møder, der er optaget før i dag.
- Fra ét møde: Fjern personen fra mødets talere med Fjern tildeling.
- Sletter du et møde, slettes det også for de personer, det er delt med.
Hvis du sletter din konto, mister de personer, du har delt møder med, adgangen med det samme. Se Eksportér dine data eller slet din konto.
Del en rapport via et link
Til en person uden Notulist-konto, fx en kunde, kan du dele en enkelt rapport via et link.
- Åbn rapporten, klik på ⋯ ved siden af Kopiér, og vælg Del link.
- Klik på Opret link og derefter på Kopiér, og send linket, som du vil.
I iPhone- og Android-appen trykker du på deleknappen over rapporten og derefter på Opret link. Med Del link kan du sende linket til en hvilken som helst app, fx Mail eller WhatsApp. Vil du dele selve rapportens tekst, vælger du Del som tekst i rapportens ⋯-menu.
Alle med linket kan læse rapporten og mødets opgaver i deres browser uden at logge ind. De kan ikke se transskriptionen, lyden eller dine andre rapporter. Siden viser Notulist-logoet, bliver ikke fundet af søgemaskiner, og dialogen viser, hvor mange gange linket er blevet åbnet.
For at stoppe delingen åbner du Del link (eller deleknappen i apps) igen og vælger Stop deling: linket holder op med at virke med det samme. Det ophører også, hvis du sletter rapporten eller mødet. I en organisation kan en administrator slå offentlige links fra under Login og SCIM, hvilket også stopper eksisterende links.